... oli tänään ja nyt kämppä onkin ihan kivassa kunnossa. Tiskit kun vielä tiskaan, niin olen valmis ottamaan vastaan ystäväni viikonloppuvierailulle. :) Minun pitäisi tehdä enkun kurssin lopputehtävää eteenpäin vielä tänään, mutta se tökkii pahasti. Kai sen huomaa siitäkin, kun tehokkaasti siivosin ja nyt tietysti on "tärkeää" asiaa kirjoitettavaksi tänne (ettei vaan tarvitsisi aloittaa sitä tehtävää...) ;)

Mutta joo, kiva viikonloppu tulossa, huomenna päivällä käydään shoppailemassa ja syömässä kaupungilla ja illalla sitten Yön keikalle. :) Kovasti odotan keikkaa, koska he tekevät keikan juhlakokoonpanossa eli Hakulinen ja Latomaa on peruskokoonpanon lisäksi lavalla. Kesällä viimeksi Puustockissa heidän keikallaan olen ollut, mutta aiemmin en ole heitä tällä isommalla kokoonpanolla livenä nähnyt. Ehkäpä huomenna kuulemme myös iki-ihanan Joutsenlaulun livenä?

Eilen illalla sain Mystic Water -huivia vähän eteenpäin, mutta edelleenkin ensimmäinen vihje on kesken. Ei siis kuvia vielä siitä luvassa. Muutenkin voi olla, ettei neuleet viikonlopun aikana juuri etene, luultavasti vasta sunnuntai-illan telkkuputken aikana... Mutta oikein mukavaa viikonloppua kaikille!