Kävin tänään ensimmäistä kertaa kokeilemassa Pilatesta. Ja oli kyllä tosi jännä kokemus, vaikeinta oli kyllä hengittää oikeaan kohtaan (siis esimerkiksi selkään päin). Mutta selkeästi tämä on sellainen laji, josta tykkään. Harmi vain, että kurssi on vain ihan perusteiden opettelua ja kestää vain kolme kertaa puolitoista tuntia. Pitänee jossain yrittää tulevaisuudessakin päästä harrastamaan tätä :)

Eilen illalla katselin lento-, juna- ja bussiyhteyksiä vaihtoon liittyen. Eiköhän sieltä jotkut yhteydet löydy, vielä en varannut mitään, mutta suunnitelmia tein ja pikkuhiljaa kyllä pitäisi vähintäänkin lennot varata.

Neuleiden suhteen ei näytä hirveästi tapahtuvan mitään edistystä. Mystic Waters huivistakin olen neulonut vasta ekan vihjeen ensimmäisen kaavion... ja eilen tuli jo kolmas vihje. Ohut Pirkkalanka näkyy sopivan ainakin omasta mielestäni ihan hyvin tuohon huiviin. Voi olla, että tulee vain vähän isompi, koska on paksumpaa lankaa kuin ohjeessa. Vielä en ole päättänyt annanko huivin lahjaksi vai pidänkö sen itse. Riippuu vähän siitä, milloin saan tuon valmiiksi ja miten hyvin se onnistuu...

Vaan nytpä taidan lähteä keittämään kahvia, etten ihan nukahda.