Eilen illalla sain (vihdoin ja viimein) valmiiksi Mystic Waters -huivin ensimmäisen vihjeen valmiiksi. En kai mitenkään ole jäljessä, kun eilen tuli jo neljäs vihje?! Hitaasti hyvä tulee - tai jotain...

1062078.jpg

Tällainen huivi on tällä hetkellä. Toisen vihjeen aloittaminen takkuaa, kun tulostin ohjeen yliopistolla, ja se tulostin oli sellainen, joka väkisin tulostaa kaksipuoleisia tulosteita. Siis nyt pitää koko ajan käännellä paperia, kun toisella puolella on vasen reuna ja toisella puolella keskiosa... Pitää muistaa seuraavan kerran tulostaa ohjeet jollain muulla tulostimella.

Sattuisiko kukaan tietämään miten paljon hahtuva kutistuu huovutuksessa? Tai sitä, minkä kokoiset lapaset pitäisi olla ennen huovutusta, että niistä tulisi sopivat naisen käsiin? Pistin hahtuvalapaseni tauolle, kun huomasin, että niiden pitäisi kutistua leveydestä melkein puolet koneessa. Kutistuuko ne todella niin paljon? Aloitin lapaset Ziinan ohjeella eli 44 silmukalla, mutta en tiedä onko tuo minulla oleva hahtuva samanpaksuista kuin tuo ohjeen hahtuva. Kaksinkertaisena olen sitä neulonut ja myyjä kyllä sanoi, että tuonpaksuinen pitäisi neuloa kaksinkertaisena ja ohuempi nelinkertaisena. Tuon hahtuvan ostin Tallinnasta, Sadamarketin yläkerran kaupasta.

Flunssa edelleen meinaa iskeä, olen jo reilun viikon saanut siirrettyä sen puhkeamista, mutta silti olo menee päivä päivältä hieman huonommaksi... ihan vetämätön olo on nytkin ja pitäisi enkun tehtävää ruveta vääntämään. Ja pilates olisi myös iltapäivällä. Ulkona olisi kyllä kiva pakkaskeli, viisi astetta pakkasta ja hieman yrittää heitellä luntakin. :) Kivaa torstaita kaikille!