No niin, marraskuun myötä siirtyivät historiaan Langaton lokakuu ja Syksyn Sävyt -vaihto. Lokakuun sinnettelin ostamatta lankaa, joten heti käytin tilaisuutta hyväkseni, kun ehdottomasti tarvitsin lankaa Mystic Waters Lace Shawliin... käväisin siis Popperissa, ja mukaani sieltä lähtivät nämä kaunokaiset:

1029393.jpg

Ohutta Pirkkalankaa kolme vyyhtiä tuollaista kanervan väristä ja samaa paksumpana luumun värisenä yksi vyyhti. Olisin ostanut huiviin petroolin väristä lankaa, mutta sitä ei ollut riittävästi, joten päädyin sitten tuohon väriin. Kai sitä voi vesiaiheisen huivin tehdä tuonkin värisenä? Siniset sävyt ei hirveästi nykyään iske (minulla oli pitkään sellainen sininen kausi, sain kai yliannostuksen silloin...), joten en halunnut ottaa sinistä puikoille.

Merinosilkin kanssa tappelin eilen illalla ja tänä aamuna - noin viisi tuntia olen jo tehnyt töitä sen kanssa, enkä vielä ole saanut kokonaan kerityksi sitä. Vähän jo arvelinkin, kun kirjekuoresta paljastui melkoinen mytty lankaa, että voi olla kiva kerittävä... koko ajan on sotkussa langat. Jos tuon olisi saanutkin ilman sotkuja kerälle, niin olisin jo aikapäiviä sitten sen saanut kerittyä. Mutta ei, juuri kun näyttää lähtevän sujumaan, niin taas jotkut langat on keskenään ristissä. Juuri tuon sotkuisuuden takia päätin, että en heti ota sitä puikoille, vaan ostan toista lankaa huiviin. Tänään taidan keriä yhden vyyhdin ohutta Pirkkaa ja testata, miten huivi alkaa muotoutumaan... :) Jätän tuon Merinosilkin rauhaan siihen asti, kun taas hermo kestää sitä keriä. Ja eikun tuumasta toimeen! Mukavaa marraskuun alkua!