Tänään olin vaihteeksi menossa heti aamusta alkaen ja reilu tunti sitten kotiuduin. Aamulla piti käydä hoitamassa asioita kaupungilla ja matkalla yliopistolle "satuin" kävelemään Pikkulinnan ohi. No, arvaahan sen miten siinä käy: "käyn vain katselemassa..." joopa joo... ei ihan niin mennyt, vaan tällaisia tarttui mukaani:

1060741.jpg

Alhaalla vasemmalla on kerä Austermannin Stepiä, jota minulla ei aiemmin ole ollutkaan. Kallistahan se on, mutta kun oli tarjouksessa... Nuo muut värit on sitten Kitten Mohairia (jotka myöskin olivat tarjouksessa) ja niistä suunnittelin tekeväni Modan ohjeella salomonin solumuilla kaulahuiveja joululahjaksi. Saa nähdä miten noiden suunnitelmien kanssa käy...

Loppupäivä sitten menikin gradutunnelmissa, ensin yliopiston kirjastolla materiaaleja etsien ja sitten graduseminaarissa yhtä väliraporttia kuunnellen. Mielenkiintoinen esitys oli, ja ainahan sitä oppii jotain uutta muiden esityksistä. Ehkä sain taas vähän lisää tsemppiä omankin työn tekemiseen :) Vaan nyt taidan siirtyä muiden töiden pariin, ensin pyykit pyörimään ja sitten neuleen pariin!