Mukava viikonloppu takana, hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa sekä shoppailua. :D Perjantai-iltana tein löydön Prismasta, kun löysin sieltä juuri sellaisen villakangastakin, jota ole etsiskellyt jo useamman vuoden. Ja sain sen paljon halvemmalla kuin mitä kuvittelin sen saavani. :)

Eilen tuli myös tieto, että villapaitaa varten tilaamani langat olivat saapuneet. Sopivasti olimme kaupungilla silloin, joten kävin hakemassa Eskimot uuteen kotiin:

926062.jpg 

Nyt pitäisi sitten vaan ruveta mallitilkkua neuloskelemaan ja laskeskelemaan silmukkamääriä ja muutenkin suunnittelemaan villapaitaa. Ei ihan oikean väriset ole nuo langat tuossa kuvassa, mutta siis tuollainen ruskeameleerattu on tuo lanka. Vähän mietin, jos tekisin eteen jonkun palmikon, ettei olisi ihan pelkkää sileää koko neule. Täytyypä pohtia lisää aihetta...

Torstaina aloittelin itselleni kaulaliinaa petroolista Alpakasta (joo, minun piti kyllä ottaa se toinen palmikkosukka ensin työn alle, mutta kun tuo lanka huuteli niin kovasti...). Malliksi valitsin Voyager lace stolen hieman kapeampana. Teen huivin 47 silmukalla, eli jätin pienimmästä huivista yhden mallikerran pois. Näin tulee kapeampi ja toivottavasti pidempi huivi. En ollut ihan varma, miten pitkä leveämpänä huivista olisi tullut, niin siksi kavensin huivia. Lankaa minulla on vain noin 120 g, joten saa nähdä kuinka pitkä huivista tulee.

926066.jpg

Nyt lähden suihkuun ja sitten telkun ääreen neulomaan! Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!