Huh, nyt se on tässä! Pitkään mietin oman blogin aloittamista, ja nyt vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja jotain aikaiseksi.

Ehkä hieman taustatietoja itsestäni: olen kohta kolmekymppinen opiskelija, sinkku ja hurahtanut lankoihin. Olen pienestä pitäen tehnyt käsitöitä, välillä on tosin ollut kausia, etten ole mitään tehnyt. Neulomista, virkkausta, tilkkutöitä, ompelua ja ristipisto- ja kanavatöitä on tullut kokeiltua. Joskus lapsena taisin jopa jonkun pienen ryijyn kutoa kangaspuilla. Uuden inspiraation neulomiseen sain muutama vuosi sitten, kun löysin Novitan paksut langat, Popin ja Teddyn. Niillä sai nopeasti aikaiseksi, ja teinkin pari villapaitaa, ponchon (siis ihan oikean neulotun, en sellaista verkkomallia) ja liivin niistä. Siitä se neulomiskipinä sitten taas lähti ja aloin etsimään netistä uusia lankoja ja malleja. Neuleblogit ovat olleet inspiraation lähteenä, toisten tekemiä töitä on kiva ihastella ja toivoa, että itsekin olisi niin tuottelias kuin jotkut muut ovat.

Minulla pitää olla useampi neule kesken yhtäaikaa, muuten en saa tehtyä yhtään mitään. Eipähän pääse kyllästymään, ja jos niin sattuu, voi tehdä jotain toista työtä. Lankoja alkaa myös kertyä, kun tarttuu mukaan sieltä sun täältä... Huovutusta en ole vielä kokeillut, mutta sitä haluaisin kyllä ehdottomasti testata. Hahtuvasta voisin kokeilla vaikka lapasia. Sellaisia malleja, joita haluaisin tehdä on tosi paljon, aika vaan tahtoo loppua kesken. Tälläkin hetkellä on jo langatkin valmiina ainakin puoleenkymmeneen työhön, ja kesken on neljä työtä sekä yksi ufo, joka tuskin valmistuu koskaan...

Vietetään kivoja hetkiä neuleiden parissa! Kommentoida saa, ja olisikin kiva kuulla teidän kommenttejanne :)