Tänään aamu alkoi mukavasti: pistäydyin ennen yliopistolle lähtöä postissa hakemassa pari isokokoista kirjettä. Ihan oikein arvasin, ketkä minua olivat muistaneet! :) Ensimmäinen oli lokakuun paketti Snyltäni ja siitä löytyi tällaisia ihanuuksia:

1039133.jpg

Koko paketillinen minulle ihan uusia tuttavuuksia! Kuoresta löytyi kaksi kerää Ornaghifilatin Gong puuvillalankaa ihanassa violetissa sävyssä, saman valmistajan Fashion Merinoa herkullisessa turkoosin sävyssä (aivan ihanan pehmeää lankaa!), Novitan Tango Fania petroolin värisenä, pussillinen tikkareita sekä kortti. Kyllä hyvää kannatti odottaa! Aivot raksuttaa koko ajan, kun yritän miettiä mitä kivaa noista neuloisin :D KIITOS taas sinulle Snyni! Kukahan näiden pakettieni takaa paljastuu? Sitä saan jännittää vielä vähän aikaa... Postileimoista (tai siis niistä merkeistä) päätellen Snyni asuu pääkaupunkiseudulla tai sitten harhautusmielessä hän on lähettänyt ne sieltä ;)

Toinen kuori oli Koukuttajalta, jonka blogissa voitin arvontapalkinnon. Ja mitä ihanuuksia löysinkään?!

1039138.jpg

Tämäkin mohairlanka (BBB Contessa Print) on minulle uusi tuttavuus, enkä varmasti raski sitä kiertoon laittaa, niin ihanan pehmeää se on. Miten osasitkin valita noin hyvän väristä lankaa? Ihania murrettuja sävyjä, jotka ei tuossa kuvassa toistu läheskään niin kauniina kuin luonnossa. Haluaisivatkohan kerät vaikkapa huiviksi? Paketissa oli myös kaunis itsetehty rintakoru sekä kortti. Kiitos paljon sinullekin Koukuttaja! :D

Minullahan oli tänään ihan kuin joulu, kun sain vielä näiden pakettien lisäksi tämän päivän postissa kuvia 4v kummipojastani. Ihana, kun lapsuuden ystäväni (siis kummipoikani äiti), jaksaa laitella minulle kuvia. Ihan liian harvoin tulee nähtyä heitäkin, muka aina on niin kiire, kun kotipuolessa käyn... mutta lupaan käydä vierailulla vielä ennen joulua!

Mistähän saisin lisää neulonta-aikaa?? No, täytyy vaan tyytyä hiplailemaan vähän väliä noita ihanuuksia ja suunnitella mitä niistä tekisin. Ja välillä aina yrittää saada keskeneräisiä eteenpäin. Hyshys-jutussa on kiinni ne puikot, jotka tarvitsisin taideneulotun villatakin aloittamiseen, joten ennen kuin se valmistuu, niin ei voi sitäkään aloittaa... Vaikka mitä kivaa olisi suunnitelmissa, kun vain saisi jostain lisää aikaa... ;)

Ihanaa maanantai-iltaa kaikille!