Tänään, kun kotiuduin reissusta, minua odotti ihana yllätys! Postipoika oli jättänyt lapun isokokoisesta kirjeestä, ja pitihän minun sitten heti lähteä postista sitä hakemaan. Postissa varmistui, että paketti oli Snyltäni, mutta kuitenkin ajelin ensin takaisin kotiin, enkä avannut pakettia heti autossa ;)

994030.jpg

Paketista paljastui näin paljon kaikkia ihanuuksia! Hyvä kun sain samaan kuvaan kaikki mahtumaan... :) Eva Krukin kirja Ompele ja neulo omin käsin (varmasti jotain tulee tuosta kirjasta tehtyä), kerä Lanartuksen Kid Lana -lankaa (ihana väri ja lanka uusi tuttavuus minulle), kissaheijastin (pääsi lenkkitakkiin roikkumaan), tarroja, muistilappuja, nappi sekä kortti. Lisäksi oli vielä kivoja pikkupaketteja (tuossa kuvassa nuo kolme vasemmassa reunassa olevaa pussukkaa) ja niiden sisältä löytyi nämä:

994032.jpg

Pentikin lime luonnonsaippua (en ole koskaan kokeillut tätä, pitää testata), jääkaappimagneetti, jossa on köyhien ritareiden ohje (meni heti jääkaapin oveen) ja sokerina pohjalla rannekoru (sekä renkaita jatkamista varten). On tainnut Snyni ihan itse tehdä tuon korun! Olen ihan otettu tuollaisesta lahjasta! :) Rannekoru on juuri sopiva minulle, yritin kuvata sitä kädessäni, mutta en saanut onnistumaan yhtään kuvaa... :(

Kaikenkaikkiaan ihana paketti! KIITOS vielä sinulle Snyni! :D